X

Skinceutical

SkinCeuticals er en amerikansk veldokumentert medisinsk hudpleieserie med høye konsentrasjoner og svært aktive ingredienser. Produktene har veldokumentert effekt og det er mye forskning som ligger bak.

Produktene er utviklet av forskeren og dermatologen Sheldon Pinnell basert på hans revolusjonerende antioksidantforskning. Som et resultat av dette har SkinCeuticals markedets mest potente antioksidant formuleringer og er verdens ledende innen antioksidantteknologi.

Vår misjon er å forbedre hudens helse gjennom å korrigere aldringstegn, beskytte sunn hud, og forhindre fremtidige skader. Vårt løfte til deg er å tilby klinisk dokumentert hudpleie drevet frem av forskning og vitenskap. Alle SkinCeuticals produkter har avanserte formuleringer og aktive ingredienser som er klinisk bevist til å trekke optimalt inn i huden og være effektive.

SkinCeuticals avanserte hudpleieserie blir brukt av dermatologer, plastikkirurger og Medispa’s både som daglig hjemmepleie, men også for å komplementere estetiske prosedyrer. SkinCeuticals selges derfor kun hos autoriserte, medisinske partnerklinikker.

skinceuticals-logo-transparency