X

REVOLUSJONERENDE EXIMIA TEKNOLOGI

VI TILBYR BEHANDLINGER SOM GIR DEG

✔ VEKTREDUKSJON
✔ OPPSTRAMMING
✔ ANTIAGE
✔ ØKT BLODSIRKULASJON
✔ REDUSERTE CELLULITTER
✔ DETOX

VÅRE BEHANDLINGER

SK tilbyr ulike behandlingsformer med moderne teknologi som virker effektivt og gir synlige resultater fra første behandling.
Du velger selv hvilke områder på kroppen du vil fokusere på og vi skreddersyr behandlingene ut i fra dine behov og målsetninger.FØRSTE BEHANDSLINGSTIME: På den første timen din hos SK får du testet våre behandlinger, samtidig som vi gjennomfør en gratis konsultasjon. Her ser vi på hvor du er og kartlegger dine mål og forventninger. Basert på dette kommer våre behandlere med forslag til et opplegg som baserer seg på våre ulike behandlinger og kombineres med oppnåelige kostholds- og livsstilsendringer.

VEKTREDUKSJON

Laseren føres utenpå huden og aktiverer mitokondriene på området som behandles. Dette gjør det lettere for kroppen å omdanne det lite tilgjengelige underhudsfettet til energi, og således forbrenne det på en naturlig måte. Behandlingen gjør det med andre ord mulig for underhudsfettet å snike i “forbrenningskøen”. Effekten av behandlingen blir derfor forsterket om man er flink til å spise sunt og holde seg i aktivitet i etterkant. Andre fettreduserende behandlinger baserer seg på å drepe eller fysisk fjerne fettcellene. Da en menneskekropp har et tilnærmet konstant antall fettceller, vil disse alltid komme tilbake. Problemer er at disse fettcellene kan komme tilbake hvor som helst, også på innvollene, der de øker sjansen betraktelig for en rekke alvorlige helseproblemer. Vår behandling letter selve forbrenningen; fettcellene blir med andre ord mindre. Det er en mer naturlig, varig og ufarlig måte å redusere fett på nøyaktig de områdene man ønsker. .

 

LYMFEDRENASJE

Lymfesystemet i kroppen ivaretar mange viktige funksjoner og er en vesentlig del av immunforsvaret. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene (lymfosyttene) rundt om i kroppen. Tidligere har man benyttet manuelle teknikker til lymfedrenasje for å stimulere lymfesystemet til å fungere optimalt. Etter lymfedrenasje med vakuum ble introdusert har man sett at dette er langt mer effektivt. Dette har gjort at behandlingformen nå sprer seg raskt i alle deler av verden. SK benytter Eximia HR77 – fordi det er den har markedets klart beste lymfedrenasje

Behandlingsformen tar av i hele verden, som følge av alle de positive helsegevinstene. Behandlingen gir deg mindre cellulitter, skiller ut avfallsstoffer, øker blodsirkulasjon, fjerner vannansamlinger, bidrar til smertelindring, styrket immunforsvar, løser opp forkalkninger, og fjerner overflødig protein og fett.

Behandlingen passer for absolutt alle; De som sitter mye på jobb og vil ha økt blodsirkulasjon, de som sliter med vann i beina og vil ha lettere bein, de har hjerteproblemer og vil ha bedre blodsirkulasjon, toppidrettstjerner som vil prestere bedre, kvinner som vil redusere cellulitter, modeller som vil fjerne vann i kroppen, og alle andre som ønsker mindre avfallsstoffer, bedre immunforsvar og en lettere kropp.

OPPSTRAMMING

Eximia Radiolift gir deg synlige resultater allerede etter første behandling, på cellulitter, appelsinhud og løs hud. Radioliftsystemet skaper varme fra multipolare elektriske impulser på høy frekvens. Oppstramming- og antiagebehandlingen øker cellefornyelsen i huden og stimulerer produksjonen av hudens egne «byggeklosser»: elastin og kollagen. I denne behandlingen inngår også lymfedrenasje for økt effekt.

ANSIKTSBEHANDLING

Eximia Radiolift for ansikt gir deg synlige reduserte rynker allerede etter første behandling. Radioliftsystemet skaper varme fra multipolare elektriske impulser på høy frekvens. Oppstramming- og antiagebehandlingen øker cellefornyelsen i huden og stimulerer produksjonen av hudens egne «byggeklosser»: elastin og kollagen. Ved å velge 90 min behandling får man også ansiktsmaske med aktive stoffer som øker effekten ytterligere.

MICRONEEDLING

Denne meget populære behandlingen er utviklet for å stimulere ny kollagenfiber vekst i dermis, som ligger like under hudoverflaten.
Microneedling induserer hudens naturlige kollagen produksjon, som bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet. Behandlingen gir deg en strammere og mer vital hud, samtidig som den jevner ut rynker, strekkmerker og andre urenheter. Microneedling er også effektiv for å redusere arr, cellulitter, nedre øyelokk og pigmentflekker.
Behandlingsformen er ansett for å være blant de mest effektive og tryggeste formene for naturlig hudpleie.
Dette underbygges av tradisjonell kinesisk medisin som har drevet med slik form for behandling i tusenvis av år.
RIMELIG BEHANDLINGER – ENKEL PRISING

PRISER

Alle kropper er unike og våre kunder sine målsetninger varierer. Derfor har vi laget et system der man med ett og samme klippekort kan kombinere de behandlingene man vil, avhengig av hvilke resultater man oppnår underveis og hva man vil fokusere på. Du skreddersyr et løp med din behandler som enkelt kan endres underveis.

BEHANDLING – BEHANDLINGSTID – PRIS / KLIPP

Vektreduksjon – 45 min – 1195 Kr / 1 klipp

Vektreduksjon – 90 min – 2390 Kr / 2 klipp

Oppstramming – 45 min – 1195 kr / 1 klipp

Oppstramming – 90 min – 2390 Kr / 2 klipp

Lymfedrenasje – 45 min – 1195 kr / 1 klipp

Lymfedrenasje – 90 min – 2390 Kr / 2 klipp

Ansiktsbehandling – 45 min – 1195 kr / 1 klipp

Ansiktsbehandling m/maske – 90 min – 2390 Kr / 2 klipp

KUN I SEPTEMBER: Microneedling – 60 min – kr 995

Skreddersydd full kroppspakke – 155 min – 3585 Kr / 3 klipp

BEHANDLINGER FRA KR 895,- PR TIME

Klippekort:
5 klipp kr 995,- pr. time (Totalt kr 4975,-)
10 timer kr 895,- pr. time (Totalt kr 8950,-)

PRØVE UT? BENYTT RABATTKODE SK60 FOR 60% PÅ DITT FØRSTE KLIPP!
(GJELDER 45 MIN VEKTREDUKSJON, OPPSTAMMING ELLER LYMFEDRENASJE)

RESULTATER

Etter 7 dobbel behandling på maven foran og bakside