X

HÅRFJERNING MED VOKS

Profesjonell fjerning av hår med voks er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere.

Vi anbefaler å gjenta behandlingen etter ca. 4 uker, og metoden tilpasses både ansikt og kropp. For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på minimum 0,5 cm.

Håret dekkes med varm/kald voks og dras ut. Ved hyppig gjentagelse oppnår en jevnere vekstfaser, slik at huden er hårløs lenger. Hårene trenger etter hvert heller ikke mye lengde for å fjernes. Etter gjentatte ganger blir håret tynnere og lettere å trekke ut. Huden kan også behandles med veksthemmende virkestoffer, slik at hårets gjenvekst reduseres.

Ettervekstprodukter er også behandlende på huden, og virker samtidig reduserende på gjenveksten. Ny vekst kommer senere og blir mykere og tynnere.

Hårfjerning med voks egner seg godt til all hårfjerning. Alle våre terapeuter er dyktige til å lese din hud, om den egner seg for voksing, og hvilken av våre spesialvokser som skal brukes og hvilken etterbehandling som skal brukes. Hygieneregler følges nøye opp.