X

*Dermaceutic Cosmo Peel Forte

En perfekt behandling for deg som ønsker en skikkelig hudforandring.

7 000,-

Effekten er merkbar med synlig flassing i en til to uker. Ung ny hud fødes på nytt. Vedlikeholdsprogram settes opp med individuell tilpassning.

Hudtyper/tilstander: grov, tykk, normal, kombinert, røykehud, solskader, rynker, ujevnheter

 

*Dermaceutic Mela Peel Forte

Effektiv pigmentbehandling med ulike syrer. Inkluderer Mela Cream til hjemmebruk.

En behandling
5 000,-

Mela Peel Forte er en dypere Peel enn Mela Peel. Mela Peel Forte gir synlig flassing i motsetning til Mela Peel som gir ingen flassing.

https://aesthetica-tonsberg.no/ansikt/kjemisk-peeling/dermaceutic-mela-peel-forte/

*Dermaceutic Milk Peel

Overfladisk peeling, uten nedetid. Velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, fremmer yngre hudstruktur.

/ Inkluderer beroliggende maske og massasje
1 500,-
Kur med 4 behandlinger
5 200,-

https://aesthetica-tonsberg.no/ansikt/kjemisk-peeling/dermaceutic-milk-peel/

 • Dermaceutic Mask Peel

Beskrivelse av behandlingen

En behandling varer normalt 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser (Cleanser 5 eller Foamer 15). Deretter påføres peelen over hele ansiktet og blir liggende på i noen minutter for å få effekt. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker.

Peelingen fjernes fra huden så fort den tilmålte tiden er over. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og har mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis og det er derfor viktig å repetere behandlingen. Vi anbefaler en serie på 4 til 6 behandlinger hver annen uke.

 • Environ TCA Peeling

 • Environ TCA Behandlinger gir ikke traumer i huden – såkalt ”down-time” er ikke-eksisterende.

Fresh Peel
995,-
Light Peel
1 500,-
Medium Peel
2 200,-
Advance Peel
2 900,-
Acne/Pigment
2 490,-

Proffesjonell Environ er basert på TCA- Cool Peel system. Environ har lav % og lav pH, her ligger nøkkelen til de flotte resultatene! Ved denne kombinasjoner trigges cellene i Stratum Basale til å produsere 4 forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

TCA Peelene benyttes lagvis i inntil 8 lag hvis huden tåler det. Våre TCA Behandlinger skal ikke gi traumer i huden, såkalt ”down-time” er ikke-eksisterende. Mange av produktene kan med fordel brukes i kombinasjon med Galvaniske apparater eller microneedeling.

https://aesthetica-tonsberg.no/ansikt/kjemisk-peeling/environ-tca-peelinger/

 • Obagi Stimulator Peel

Bidrar til fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker.

/ Inkluderer maske & massasje
1 400,-
Kur på 4 behandlinger
4 800,-

Hudpleie/Velvære

 

 • Dyprens

Friskere, glattere hud med jevnere hudtone og mindre porer.

90 min
1 300,-

Behandlingen inneholder grundig rens, peeling, damp, utklemming, øyepleie, korrigering av bryn, ansikts- og skuldre-massasje, og avsluttes med en mineralrik og avgiftende gummimaske som jevner og glatter. Huden blir ungdommelig og frisk, med synlig formiskede porer og strålende glød.

 • Hydraboost

Gir fuktighet og får huden til å stråle med en fantastisk glød.

90 min
1 300,-

Øker cellefornyelsen, strammer opp, gjenoppliver og mykgjør tørr, dehydrert hud, samtidig som fine linjer og rynker reduseres.

Denne fuktgivende ansiktsbehandlingen gir en fantastisk følelse av velvære for tørr, fuktfattig og sensitiv hud som ser “sliten” og glansløs ut. Du får rens og peel, ansikts-, skuldre- og øye- massasje, samt korrigering av bryn. Behandlingen avsluttes med fuktampuller og fuktboost maske.

 • Basic relax

Avslappende behandling som passer alle.

60 min
995,-

Nærende, fornyende og avslappende.

Du får hudanalyse og produkter som passer perfekt til din hud. Rens, peeling, ansikts- og skuldre-massasje, ansikts og øyemaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem.

Anti-age og Lux behandlinger

 

 • Forlle’d ikke-invasiv Biofiller

Denne unike mezoterapi behandlingen passer for deg som har nåleskrekk, men som likevel ønsker umiddelbart resultat.

120 min
1 900,-

Huden vil utstråle vitalitet og sunnhet, se yngre ut og bli glattere og mer “lifted”.

Takket være Forlle`d lav-molekylære teknologi, kan aktive ingredienser trenge dypt ned i huden. En slik ikke-invasiv biofiller behandling setter igang hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre, stoffskiftet og metabolske prosesser stimuleres, og væske-, mineral- og saltbalanse gjenopprettes. Behandlingen passer godt for de som ikke ønsker invasiv behandling. Biofiller behandling kan også forlenge og forbedre resultatene for de som benytter injeksjonsbehandlinger.

 • Passer også til forberedelse av huden før laserbehandling eller kjemisk peel.
 • Bygger opp fuktdepoter i underhuden
 • Rekonvalesens etter plastisk kirurgi, laserbehandling eller peeling.
 • Forbedrer dehydrert, tynn eller slapp hud.
 • Benyttes ved photo-aldring grad 1.
 • Gir glød, vitalitet og spenst.

 

 • Forlle’d Anti-Age Platinum

Luksusbehandling for den bevisste kvinne eller mann som ønsker å bevare sitt flotte ytre så lenge som mulig.

120 min
1 900,-

Spenst, smidighet, elastisitet, glød og synlig glattere hud.

La oss ta vare på huden din! Ved hjelp av høykonsentrert, lavmolekylær hyaluron syre, platinum og innovative spesialmasker, gir vi deg den ultimate behandling innen lifting med langtids effekt. Aktive ingredienser arbeides inn i huden og øker kollagenproduksjon og fuktighet i huden, motvirker frie radikaler og aktiverer hudens immunforsvar. Nøkkelord er fasthet, spenst og smidighet i kombinasjon med velvære og nytelse ved massasje av hodebunn, skuldre, ansikt og øyeområde.

 • Gullmaske – Cleopatra Gold Delux

Oppstrammende og umiddelbar glød og fuktighet.

2 995,-
Kur på 4 behandlinger
9 980,-

Vi renser huden grundig med enzym peeling fra Yasumi, sluser hyaluronsyre dypt inn i huden med ultralyd, strammer opp med radiolift fra Eximia, behandling avsluttes med 24 karat ekte bladgullmaske fra Yasumi som vil vare i huden i 28 dager.

Behandlingen er meget oppstrammende og gir umiddelbar glød og fuktighet, samt reduserer porer.

 • Aktiverer basalcellene slik at rynker, fine linjer og flekker kan reduseres.
 • Øker blodsirkulasjonen, og dermed utskillelse av avfallsstoffer.
 • Øker metabolismen i huden, og kan dermed redusere tørr hus.
 • Lysner ujevn hudfarge.
 • Reduserer nedbrytingen av kollagen
 • Behandler solskader fordi gull reduserer produksjonen av melanin
 • Behandler betennelser i huden.
 • Øker elastisitet i huden, og dermed bremser sagging.
 • De små partiklene av gull blir absorbert i huden og gir en fin glød.
 • De små partiklene av gull blir absorbert i huden og gir en fin glød.

 

 

Sjekk og Disse !!!

Perfect lips behandling

Perfect lips behandling Introduksjonspris kr. 990,-

Ny og innovativ behandling med Easy touch meso fra Fusion mesotherapi Endelig er alternativet til filler her! Med Perfect lips kan vi forbedre definisjonen og fargen på lepper Vi sluser produktene inn smertefritt med hårtynne 24 karat gullbelagte micronåler Øker volum, gir fuktighet og forsterker leppefargen Markedet trender jo mot å fjerne fillere i lepper – men fylde og volum er noe vi allikevel ønsker; bare at det skal være NATURLIG! ☺ Volumet og hydreringen av leppene økes med hyaluronsyren og acetylheksapeptid-38. Acetyl Hexapeptide-38 har en målrettet effekt på Adipogenese, en prosess som aktiviserer celledifferensiering, og hvor pre-adipocytter blir omdannet til adipocytter, dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene Perfect Lips mesoterapi er det ultimate alternativet til fillere! Inneholder: Hyaluronic acid & acetyl hexapeptide-38 øker volum og hydrerer Peptidene øker adipogenesen. Dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene. VEGF, ginko og sennepsspire ekstraktene booster blodets mikro-sirkulasjon som gir en intens farge på leppene. Anbefaler: 2 – 4 behandlinger med 14 dager mellom. <https://www.facebook.com/#

 

 

ÅRETS HOTTESTE PARTYBEHANDLING! introduksjonspris 1.990,-

Easy Touch er et stempel med 20 gullbelagte hårtynne nåler på 0,5mm som sørger for at produktene ikke kommer dypere enn det som er målet med behandlingen. Stempelet skaper mikrokanaler i huden som øker penetrasjonen og gir presise mikroinjeksjoner av mesoprodukter inn i epidermis. Behandlingen er smertefri.

 

DETTE GJØR BEHANDLINGEN:

 • Gir glød oppstrammende
 • Intenst fuktighetsgivende
 • Glatter fine linjer
 • Reduserer porer
 • Revitaliserer
 • Nøytraliserer frie radikaler
 • Stimulerer stamceller

EASY GLOW behandlingen er satt sammen av 2 forskjellige meso coctails:  Først 1 ampull F-XFC for å proppe huden med næringsstoffer, energibombe for cellene i huden. Bio-revitaliserer, forebygger tegn på aldring, stimulerer stamcellene, nøytraliserer frie radikaler, strammer opp huden, stimulerer kollagensyntesen og lysner hudtonen.  63 ingredienser for å øke hudens funksjoner, inkludert: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, glutation, taurin, 6 koenzymer, 5 nukleinsyrer, 2 reduksjonsmidler (EGF og FGF vekstfaktorer og hyaluronsyre i F-XFC +).Deretter 1 ampull F-XFC+FACE som virker umiddelbart plumpende og oppstrammende. Dette gir den «wow-effekten» kundene elsker!  Øker hudens volum, plumper og gir intens fuktighet. Strammer opp huden ved blant annet å stimulere muskelcellene. DMAE, organisk silisium og hyaluronsyre 5 mg / ml >>