X

KRYSTALL-SLIPING (MICRODERMABRASJON)

Bygger opp en bedre hudkvalitet med flott glød, spenst og fasthet.
Forbedrer ujevnheter i huden, som grunne acnearr, pigmentforandringer, grovhet, linjer. Den reduserer porer og fjerner sorte prikker. Perfekt for den som har acne-hud og solskader i huden. Mange velger denne behandlingen som forebyggende for «sagging» i ansiktet, da den trener opp musklene. Det er alltid lettere å forbygge enn å reparere. Pga. vakuumet gir den også en lett lymfedrenering.

Hvordan foregår behandlingen:
Her bruker man en maskin med vakuum, som ved hjelp av små krystaller fjerner døde hudceller. Krystallene finnes i en fin og en grov variant, slik at det er lett å tilpasse seg kundens hud og behov/ønske. Huden blir renset før behandlingen. Etter behandlingen blir det lagt på en beroligende maske. Når masken er fjernet blir et lagt på et serum og en fuktighetsrik krem. Huden er ekstremt mottagelig for produkter etter en slik behandling.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen:
Lymfesystemets aktivitet og micro-sirkulasjonen i overhuden øker, dette fører til cellefornyelse, økt produksjon av kollagen- og elastinfibrer, som igjen fører til at man får en hud med flott glød, spenst og fasthet. De døde hudcellene fjernes mekanisk og reduserer tykkelsen på overhuden. Prosessen tillater en kontrollert eksfoliering og lar en mykere og friskere hud komme frem. Ujevnheter vil dermed motvirkes og fjernes. Behandlingen gir også trening for ansiktsmusklene. Lett lymfedrenering p.g.a. vakuumet.

Passer behandlingen alle:
Behandlingen kan utføres på både ansikt og kropp og passer nesten alle. Behandlingen kan også kombineres med penslinger for de som ønsker en tøffere behandling.

Etter behandlingen:
Umiddelbart etter behandlingen er det viktig å ikke eksponere huden for direkte sol, dvs. å sole seg på det behandlede området. Det bør brukes solfaktor med minimum Spf 30 etter behandlingen. Hvor mange behandlinger / hyppighet. Her anbefales en kur à 6 behandlinger, med intervaller på 14 dager. Behandlingen kan også utføres som en enkelt behandling, f.eks. som en «før den store festen» behandling.