X

Massasjemann

 

 

 

MASSASJETYPENE  
Avspenningsmassasje  – Velværemassasje – Aromamassasje  – Klassisk massasje – Gravide massasje – sportsmassasje

Avspenningsmassasjen er en invitasjon til å slappe helt av og oppleve din kropp i dyp hvile. Du får en hel kroppsmassasje med velduftende planteoljer. Dette er en helhetlig behandling der vi benytter myke, lange, rolige strøk for å få hele kroppen til å slappe fullstendig av. Vi strekker litt i armer og ben, beveger i leddene, rister løs, trykker og knar i muskler og bindevev.  Vi går litt inn i stive og vonde muskelgrupper, men på en forholdsvis mild måte. Vi kombinerer teknikker fra klassisk massasje, energibalansering, leddfrigjøring, triggerpunkt og soneterapi.  Massasjeformen er fin for den som ønsker en ren velværemassasje, men er også en meget god behandling for den som trenger å få løst opp i spente og smertefulle muskler.

aromaterapi er det de eteriske planteoljene som skal påvirke forskjellige tilstander og lidelser. Vårt tilbud på dette området kaller vi aromamassasje. Hovedvekten ligger på massasjen, men vi benytter et begrenset utvalg av aromaoljer for å øke effekten av massasjebehandlingen. Vi tilpasser alltid behandlingen til ditt behov.  Det er den klassiske svenske massasjen som danner grunnlaget for utviklingen av de fleste vestlige massasjemetoder i moderne tid. Massasjen består av noen få grunngrep med variasjoner: strykninger, drag, knainger, trykk og vridninger. Slik bearbeides muskler og bindevev for å gjøre musklene mykere og mer elastiske.

Den klassiske massasjen er litt kraftigere og tempoet vil være noe raskere og har mer oppkvikkende virkning. Vi tilpasser vår avspenningsmassasje i en mer klassisk retning hvis du ønsker det.

KROPPS BEHANDLINGER

SWEEDISH MASSAGE (60 min)
En klassisk massasje som kombinerer fem teknikker spesielt for å redusere smerter i muskler og ledd ved å massere med blodbanen til hjertet.
En helsebringende massasje som virker dypt i muskler ved å frigjøre giftstoffer og knuter.

AROMA MASSASJE (60 min)
En myk og harmonisk massasje hvor vi bruker aromatiske oljer som gir en herlig følelse av velvære.  
Passer ikke for allergikere.

SPORTS MASSASJE (60 min)
Sports massasje gir økt blodsirkulasjon og hjelper lymfene. Vi bruker triggerpunkt for best resultat. God behandling for økt prestasjon, behandling av et spesifikt problemområde og ved smerter forbundet med idrett.

GRAVIDE MASSASJE  (60 min)
Å gå gravid kan ofte medføre plager i rygg og bekken, men også i nakke og skuldre. Det er også vanlig med opphopning av væske i kroppen som gir hevelse og smerte i bindevev, muskler og mot huden. Massasje kan da hjelpe for å øke sirkulasjonen, lindre disse smertene og løse opp i stiv og øm muskulatur

ANTI-STRESS RYGG OG NAKKE MASSASJE
En effektiv og rask “lunsj-behandling”.
MED AVSLAPPENDE MENTHOL & CAMPHOR OLJE (30 MIN)

FOOTMASSASJE MED FOTBAD(30min)

Leggmassasje(15min)

Håndmassasje(15min)

Kroppsbehandlinger:

Pevonia Stem Cell body treatment. Super behandling for cellulitter og slapp hud. God effekt på aldersflekker, solskader, ujevn hudtone og grov/hard hud. Oppstrammende effekt. Man anbefaler en kur på seks behandlinger. Denne er super i kombinasjon med venus freeze behandling. Kontakt oss for pakketilbud på dette.

Fyll ut kontaktskjema for mer info