X

Hud og Hår Klinikken Avdeling Bergen

Med samarbeid  Advance Hair Clinics  http://www.advancedhairclinics.no/

Telefon: 91756656

info@advancedhairclinics.no

Adresse : Øyro 31, 5200-Os

Vi er på hele tredje Etasje!!!

 

 

Vi tilbyr både hårtransplantasjon og  Medisink injeksjoner som fillers og botox.

Å miste håret og ikke få det tilbake, tilhører fortiden.

Med Advanced FUE (folical unit hairextraction) brukes en delikat metode som unnlater bruk av skalpell og sting. Resultatet blir ingen synlige arr, maksimal tetthet og et naturlig resultat.

Metoden MÅ IKKE forveksles med ”strip” metoden hvor man skar ut et stort felt i bakhodet, og puttet inn ”bunter” med hår i mottaker området. FUE gir ingen arr i donor området. Og helbredelses tiden er kort. FUE metoden trengs ikke å bruke sting for å lukke sår.

 

FUE metoden kreves et bra donorområde med normal tetthet.

  • På hodet regner man med man har fra 100 000- 150 000 hår på hodet.
  • Asiater har tykkest hår, afrikanere har færrest hår, mens hvite har mest hår pr cm2. Hvite har tynnest hår, men ofte flere hår i hver hårsekk.
  • Man har ca 80-100 hår pr cm2 på hodet. Tettest er det i bakodet.
  • Man kan ha 1 til 4 hår i hver hårsekk.
  • Ved transplantasjon kan denne tetthetens maksimalt halveres. Hvis man har 60 hår pr cm2 etter transplantasjon er dette å regne som meget bra.

Botox®

Botox® ble først introdusert som skjønnhetsbehandling for to tiår siden, og Botox® er nå en av våre mest populære måter å redusere kråketær, ansiktsrynker, uttrykkslinjer og bekymringsrynker rundt øynene og pannen. Botoxinnsprøytinger kommer fra en nervegift, Botulinuim, type A. I en svekket utgave blir denne sprøytet inn i huden for å blokkere nerveimpulser og paralysere ansiktsmuskler som trekker i huden og skaper uttrykkslinjer som bekymringsrynker og kråketær.

Fillere

Vi bruker Teosyal og Restylane .

Hudfillere blir injisert akkurat som Botox. Forskjellen er at hudfillere er en flytende substans som blir injisert under huden for å fylle inn linjer og heve vev for å skape et mer ungdommelig utseende. Fillere gjenskaper volum i ansiktet, og kan skape struktur i tillegg. Avhengig av typen filler og hvilken dybbe den blir injisert på, kan du myke ut fine linjer på hudens overflate, fylle ut dype linjer som nasiolabiale folder, fremheve myke vev som for eksempel lepper eller til og med effektivt fremheve strukturen til dine ansiktsben. Man kan forebedre hudstrukturen og tilføre mer fuktighet i huden så du får en jevnere hudtone og redusere linjer i ansiktet.  Vi anbefaler konsultasjon hos lege for å finne den beste behandlingen for deg. Botox og fillere blir utført av lege eller sykepleier med lang erfaring.

teoxanehudoghar-bilde1

 

 

Mer informasjon kommer snart.