X

Medisinske/kosmetiske behandlinger

Kosmetiske injeksjoner

Med tiden vil skader som følge av direkte sollys, tyngdekraft og mange år med smiling og mysing, få huden vår til å foldes og rynkes. Alle rynker skyldes at vev under ansiktshuden mister sin elastisitet.

For ikke lenge siden hadde personer med dype rynker to alternative. Enten kunne de legge seg under kniven eller leve med et ansikt tæret av tidens tegn. Med utvikling i kosmetisk medisin har vi imidlertid fått alternativer, og vi kan nå skru tiden tilbake med en rekke vel utprøvde anti-aldringsbehandlinger.

 

Botox®

Botox® ble først introdusert som skjønnhetsbehandling for to tiår siden, og Botox® er nå en av våre mest populære måter å redusere kråketær, ansiktsrynker, uttrykkslinjer og bekymringsrynker rundt øynene og pannen. Botoxinnsprøytinger kommer fra en nervegift, Botulinuim, type A. I en svekket utgave blir denne sprøytet inn i huden for å blokkere nerveimpulser og paralysere ansiktsmuskler som trekker i huden og skaper uttrykkslinjer som bekymringsrynker og kråketær.

 

Fillere

Vi bruker Teosyal og Restylane.

Hudfillere blir injisert akkurat som Botox. Forskjellen er at hudfillere er en flytende substans som blir injisert under huden for å fylle inn linjer og heve vev for å skape et mer ungdommelig utseende. Fillere gjenskaper volum i ansiktet, og kan skape struktur i tillegg. Avhengig av typen filler og hvilken dybbe den blir injisert på, kan du myke ut fine linjer på hudens overflate, fylle ut dype linjer som nasiolabiale folder, fremheve myke vev som for eksempel lepper eller til og med effektivt fremheve strukturen til dine ansiktsben. Man kan forebedre hudstrukturen og tilføre mer fuktighet i huden så du får en jevnere hudtone og redusere linjer i ansiktet.  Vi anbefaler konsultasjon hos lege for å finne den beste behandlingen for deg. Botox og fillere blir utført av lege eller sykepleier med lang erfaring.

  hudoghar-bilde1teoxane

Ikke-kirurgisk ansiktsløft

Ikke-kirurgisk ansiktsløft, også kjent som flytende ansiktsløft, er en form for ansiktskonturprosedyre som involverer bruk av strategisk plasserte Botox® og hudfillere rundt om i ansiktet. Ikke-kirurgisk ansiktsløft kan skape en yngre, rundere look. Ikke-kirurgisk ansiktsløft har gjort et bemerkelsesverdig inntrykk på estetisk medisin de siste årene. Det er mer subtilt enn kirurgi og et økende antall mennesker benytter seg av ikke-kirurgisk ansiktsløft i stedet for mer tradisjonelle kirurgiske ansiktsløftprosedyrer.

Fyll ut kontaktskjema for mer info