X

PLEXR

PLEXR tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert restitusjonstid og eventuelle komplikasjoner som kan oppstå etter en operasjon.

PLEXR er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.

Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder som øyelokk(øvre og nedre) og linjer/rynker rundt munnen. Det finnes en rekke studier som viser at Plexr har positive resultater i behandling av akne, overflødig hud på øyelokk og rynker rundt munnen.

 

plexr
Hvordan virker det?

Fremgangsmåten til PLEXR har mange fordeler i forhold til kosmetisk kirurgi, noe som gjør det til en stadig mer populær behandlingsmetode. Det er ingen kutting i huden, ingen blødning under behandling da man kun jobber I det øverste hudlaget.

Plasma er en relativt ny innovasjon i skjønnhetsindustrien. Instrumentet virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. En elektrisk lysbue opprettes, hvilket resulterer i sublimasjon av huden. Resultatet ses umiddelbart.

Behandlingen utføres av erfaren lege.

Hva kan behandles?

• Øyelokk rekonstruksjon (ikke-kirurgisk øyelokksoperasjon), inkludert løse posete nedre øyelokk og overflødig øvre øyelokk hud.

• Ujevnheter på hud og godartede lesjoner, inkludert vorter, fibromer, pigmentering og solflekker.

• Bedring i utseendet på arr, arr etter operasjoner, akne arr og strekkmerker.

• Linjer og rynker rundt munnen.

• Facelift og necklift.

• Aktiv akne.

Hvor lenge varer det?

Resultatet er varig, noen trenger to behandlinger. Dette kommer ann på problemområdet som behandles. F.eks hvor mye overflødig hud det er på øyelokkene eller hvor mye linjer/rynker man har på overleppen. Men som ved alle kosmetiske behandlinger kan den ikke stoppe ytterligre aldring av huden.

Livsstilsfaktorer som røyking, alkoholforbruk og langvarig soleksponering kan hemme varigheten av resultatet. Genetikk kan også ha noe og si for effekten av behandlingen, man anbefaler en konsultasjon hos legen som utfører behandlingen først. Behandlingen kan fortsatt utføres samme dag.

Bivirkninger og risiko

Plexr har vist seg å være en trygg behandling på grunn av sin ikke-invasive karakter.

Det vil være noen brune merker som har utseendet av mindre avskalling, dette er karbon skorper, men etter rundt fem dager, vil disse falle av og avslører ny rosa hud under. Noe hevelse vil bli sett (spesielt i tilfeller av øyelokks behandling), dete er vanlig I ca 3-5 dager. For å unngå eventuelle mer alvorlige bivirkninger som hyperpigmentering, følg ettervern regime anbefalt til deg av legen din.

Som med de fleste kosmetiske prosedyrer, skal PLEXR ikke gjøres dersom du er gravid eller ammer. Selv om noen mørkere hudtyper er egnet for denne behandlingen, er det ikke anbefalt for de med svært mørk hud. Dette er fordi det er en høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) eller hypopigmentering (lyse flekker) etter behandling.

HH1PLEXRHH2PLEXR

Fyll ut kontaktskjema for mer info