X

Venus Freeze

Venus Freeze er markedets beste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud.

Venus Freeze er egnet til en rekke indikasjoner

  • Hudoppstrammende
  • Reduserer cellulitte
  • Glatter rynker

Kroppens produksjon av nytt kollagen går over tid, noe som fører til at endelig resultat først vises 3 til 6 måneder etter siste behandling. For å sikre et mer varig resultat anbefaler vi at du gjennomgår en vedlikeholdsbehandling 1 til 4 ganger i året.

Etter behandlingen vil du normalt oppleve at huden er rød og i noen tilfeller også litt hoven. Dette er en helt normal og ønsket reaksjon og den forsvinner i løpet av noentimer. Behandlingen med Venus Freeze er svært trygg og komfortabel. Behandlingen og systemet er godkjent av FDA i USA.

Hvordan virker det?

En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser  (MP ²)  trenger dyp ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

Behandlingen

En behandling for ansikt varer i 20 minutter og kropp 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen «nedetid», hvilket gjør det mulig for klientene å gå tilbake til normale aktiviteter etter endt behandling.