Rynkeredusering og hudbehandling med Dr.Sherif Elwakil

Dr Sherif Elwakil

Dr Sherif har 18 års erfaring innenfor medisin kombinert med en enorm mengde kosmetiske workshops i England og Europa.
Han samarbeider med flere respekterte og prestisjefulle klinikker i London ved siden av hans virke i The Royal London og The Barts NI. Han har hatt over 10.000 prosedyrer og behandler flere kjendiser i England og i midtøsten.

Dr Sherif er også medlem av General Medical Council, British College of Aesthetic Medicine, Royal Society of Medicine og The Egyptian Medical Syndicate.

Dr Sherif tilbyr estetiske behandlinger som gir resultater, er pålitelige og gir et naturlig utseende.
Dr Sherif jobber med å få en naturlig look for sine pasienter. Han tror ikke på ‘frozen face’. Dr.Sherif vurderer hver pasients utseende og anbefaler behandling deretter. Han tror ikke på at én formula passer alle, og vil alltid anbefale behanldling som vil forsterke din naturlige skjønnhet.

Noen av Dr.Sherifs pasienters uttalelser:

“Jeg har nå vært hos Sharif 3 ganger og er storfornøyd med behandlingen!
Sharif tar seg tid til å lytte, og å kommme med forslag for det mest naturlige resultat.”

Caroline 49

Dear Sherif
I am very happy with the results after the nice treatment you gave me. I got a natural look and feel fresh.
I will recommend the dracula treatment because it made makes the skin look natural, and gives a natural beauty.

Love Anne-Lise

En pasients bekjennelse om PRP Dracula behandling mot hårtap;

For en stund tilbake så leste jeg en artikkel om Hud & Hårklinikken og PRP Dracula behandlingen på www.klikk.no. Dr. Sherif som er en spesialist innen hud og hår og en praktiserende lege fra England/London hadde hatt fantastiske resultater med behandlingen i utlandet og ville nå kunne tilby samme behandlingen til det norske folk.
Jeg va litt usikker, men tok kontakt med klinikken og ble møtt av svært kunnskapsrike og profesjonelle folk som ga meg informasjon som trygget meg. Det ble bestilt time.
Etter allerede første behandling merket jeg forskjell! Små hår som hadde ligget latent i mange år begynte å vokse igjen. Etter 3 behandlinger så er resultatene merkverdige. Kroneområdet som alltid har vært tynt er nå fylt og stadig flere små hår synes.

Jeg kan anbefale behandlingen PRP Dracula med Dr. Sherif Elwakil og Hud & Hårklinikken på det varmeste!

Mvh
Zishan Rafiq

 

It is you fault Dr. Sherif that no one belives that I have a daughter who is 22 years old.
-Anja-

 

Jeg fikk behandling i ansiktet med vitamininjeksjon hos Sherif. Den første uken hadde jeg noen merker. Men, etter at de forsvant var resultatet bemerkelsesverdig uten å være påfallende.
Huden hadde blitt myk og glødene uten å virke kunstig. Anbefales på det varmeste!

-TS-

 


DR.SHERIFS FACELIFT UTEN KIRURGI
deSW Facelift
Masseter Hypertrophy ttt with Btx
PRP – DRACULA BEHANDLING MOT HÅRTAP
1048885-1125065-1125960-1126022
FILLER BRUKT PÅ HENDER FOR HUDFORRYNGLESE – RESTYLANE VITAL

IMGB_WENCHE BEFOR AFTERBB FSFSSbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

PRP er en forkortelse for Platelet Rich Plasma Therapy, som også kalles for Dracula-terapi.

Fellesnevneren er at dette er en stamcellebehandling med dine egne vekstfaktorer. Dette er behandlingen som alle leger etterhvert ønsker å kunne mestre. Vi er blant de første i Norge som kan tilby dette, og vi innhenter kompetansen fra utlandet (London) til vår klinikk.

Dette er en trygg og naturlig behandling som lar kroppen leges fortere og mere effektivt, spesiellt for panne, kinn rundt øynene, nakke, decolletage og hender. Det er også en god behandling for å revitalisere huden, forbedre arr, acne arr og strekkmerker. I tillegg har PRP beviselig fungert veldig bra mot hårtap!

PRP behandlingen foregår ved at man tar en liten prøve av blodet ditt som sentrifugeres slik at maskinen separerer de forkjellige komponentene i blodplatene. Dr Sherif tar da den vitaminrike delen av blodplatene som nå er ‘super ladet’ serum. Serumet injiseres så smertefritt i det ønskede området slik at man øker produksjonen av ens eget collagen.

Med resultater som varer opptil 18 måneder anbefaler Dr Sherif “Dracula Face Lift” for deg som ser etter en glattere, strammere og rynkefri hud innen 3 uker. Fordi behandlingen kun bruker ditt eget blod er det ingen risk for at man får små okklusjoner på de små blodårene eller avvisning.
Behandlingen tar ca 30 min og pasienten trenger ikke å forberede seg på forhånd.

PRP-DRACULA TREATMENT

LIP DEFINITION – FILLER

Lip Definition

 

Uavhengig av alder, kan leppeforstørrelse med filler forynge lepper som bærer preg av tid, eller forbedre leppene som er rett og slett er naturlig tynne. Det er et bredt utvalg av implantater eller injeksjoner, både syntetiske eller biologiske fyllstoff som enkelt og umiddelbart gjenoppretter eller lager fylde. Leppe filler kan lage subtile forandringer eller rett og slett plumpe opp volumet. Til syvende og sist, er det nye utseendet en naturlig et – utseendet av ungdommelighet.

 

NEFFERTITI LIFT MED BOTOX

Nefertiti Lift.website

Nefertiti Lift er en ny prosedyre som redefinerer de elegante linjene i kjeven og halsen for en strammere og mer ungdommelig utseende uten kirurgi.

  • Umiddelbar heis av hals, kjeven og hake.
  • Ikke-kirurgis ansiktsløft med injeksjoner.
  • Bli kvitt dobbelthaken.

En veldefinert kjevelinje og lang hals har vært et tegn på skjønnhet siden egypternes tid.
Denne prosedyren som skaper en glatt og stram hals og løfter kjevelinjen er oppkalt etter dronning Nefertiti, hvis benbygning fortsetter å bli beundret i moderne tid .

Nefertiti Lift fungerer ved av stramme musklene under kjeven som trekkes normalt ned langs kjeven. Når disse musklene er avslappet trekkes ansiktsmusklene naturlig oppover, og skaper en mer definert kjevelinje, hals og ansikt.

Dette er en ny teknikk hvor man plassere flere injeksjoner av BOTOX ® Cosmetic langs den nedre kjeven og ned på siden av halsen langs platysma muskelen. Det gjør det mulig å forbedre definisjonen av kjeven, balansere de underliggende muskler, og gir ‘ lift ‘ i hals- og kjeveområde.

 

NESEOMFORMING UTEN KIRURGI

Mona  Nose copy

Den ikke-kirurgiske nese omformingen er et nytt og spennende alternativ tilgjengelig for pasienter interessert i å forbedre formen på nesen uten gjennomgår kirurgi.

En nese jobb uten kirurgi innebærer å bruke injiserbare fillere. Filleren injiseres i forhåndsbestemte områder av nesen for å hjelpe kamuflere eventuelle småfeil som pukler og humper eller å løfte tuppen av en hengende nese.

Kjemisk peeling
Kjemisk peeling tvinger huden til å regenerere seg selv og får frem en friskere, yngre hud. Denne behandlingen virker eksfolierende og bidrar til å styrke hudens fuktighet. Glatte linjer blir synlig redusert og hudens tekstur og tone sterkt forbedret. Resultatet er glatt, strålende, glødende hud.

Kjemisk peeling kan brukes i ansiktet eller kroppen. Felles områder av kroppen som skal behandles omfatter bryst, rygg og hender for hudforyngelse, kviser, eller solskader.

Mesotherapy
Mesotherapy er en minimal prosedyre som er mye brukt i Europa for å behandle ulike medisinske tilstander.

Mesotherapy er en medisinsk behandling som innebærer injisering av mikroskopiske mengder av naturlige ekstrakter, homøopatiske midler, legemidler og vitaminer i huden. Cellulitter kan forbedres, det kan brukes til å fremme vekttap, forbedre hårvekst, behandle aldrende hud og overflødige (hengende) hud og forynge hender og nakke.