Hud og Hårklinikken

Ansiktsbehandlinger

Hudpleie & Anti-age

Friskere, glattere hud med jevnere hudtone og mindre porer.

Klassisk ansiktsbehandling

Pris: Kr. 1.500,-

Avslappende behandling som passer alle. (60 min) Du får hudanalyse og produkter som passer perfekt til din hud. Rens, peeling, ansikts- og skuldre-massasje, ansikts og øyemaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem.<

Dyprens

Kr. 1.700,-

Friskere, glattere hud med jevnere hudtone og mindre porer. (75 min) Behandlingen inneholder grundig rens, peeling, lett syrebehandling, utklemming, øyepleie, korrigering av bryn, ansikts- og skuldre-massasje, og avsluttes med en mineralrik og avgiftende maske som jevner og glatter ut. Huden blir ungdommelig og frisk, med synlig formiskede porer og strålende glød. 

Anti age ansiktsbehandling – Hydraboost

Kr. 1.700,-

Gir fuktighet og får huden til å stråle med en fantastisk glød. (75 min) Denne fuktgivende ansiktsbehandlingen gir en fantastisk følelse av velvære for tørr, fuktfattig og sensitiv hud som ser “sliten” og glansløs ut. Du får rens og peel, ansikts-, skuldre- og øye- massasje, samt korrigering av bryn. Behandlingen avsluttes med fuktampuller og fuktboost maske.

Anti-age ansiktsbehandling – Inwell Beauty Signaturbehandling

Pris: kr.1.990,-

Behandlingen består av fresh up peel, massage, maske, Ledlight lys behandling, collagen behandling for hender og føtter. Bidrar til fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker, forebygger aldring og hjelper deg å holde huden sunn og sterk. Fokuset er å aktivere, stimulere og ernære hudcellene, slik at de reparerer og fornyer seg selv. Man får også fantastisk glød og føler seg som en “Beauty”.

Anti-age ansiktsbehandling – Thalgo Face pulp express anti-age

Pris: kr. 890,-

Oppstrammende, drenerende og utglattende behandling med bruk av tradisjonelle massasjeteknikker og kinesisk kopping. Den ultimate Anti-Age behandlingen som løfter, fyller og strammer. Samtidig vil slaggstoffer effektivt dreneres og mikrosirkulasjonen økes. Vi bruker instrumenter som forener tradisjonelle massasjeteknikker med kinesisk kopping.

Anti-age ansiktsbehandling – Thalgo Face pulp anti-age med Silicium maske

Pris: kr. 1990,-

Thalgo Face Palp med oppstrammende maske for maksimal effekt – 60 min Face Palp setter i gang sirkulasjonen slik at effekten av oppstrammende Silisium gipsmaske blir enda bedre. Behandlingen løfter og strammer konturen.

Anti-age ansiktsbehandling – Gullmaske – Kleopatra Gold

Pris: kr. 2.800,-

Oppstrammende behandling som gir umiddelbar glød og fuktighet. Vi renser huden grundig med enzym peeling fra Yasumi, sluser hyaluronsyre dypt inn i huden med ultralyd, utfører oppstrammende ansiktsmassasje, behandling avsluttes med 24 karat ekte bladgullmaske fra Yasumi som vil vare i huden i 28 dager.

Behandlingen er meget oppstrammende og gir umiddelbar glød og fuktighet, samt reduserer porer. Aktiverer basalcellene slik at rynker, fine linjer og flekker kan reduseres. Øker blodsirkulasjonen, og dermed utskillelse av avfallsstoffer. Øker metabolismen i huden, og kan dermed redusere tørr hus. Lysner ujevn hudfarge. Reduserer nedbrytingen av kollagen Behandler solskader fordi gull reduserer produksjonen av melanin Behandler betennelser i huden. Øker elastisitet i huden, og dermed bremser sagging. De små partiklene av gull blir absorbert i huden og gir en fin glød.

Anti age ansiktsbehandling – Forever Young- med Softray kald laser og hyaluronsyre

Pris: kr.1800,-

Ny, innovativ og banebrytende behandling med hyaluronsyre og laser! Hvis du ikke liker injeksjoner, men ønsker å forbedre hudkvaliteten og glatte ut rynkene, så er denne behandlingen midt i blinken for deg! Synlig resultater etter kun 1 behandling! Behandlingen er helt smertefri! Hyaluronsyre holder på fuktigheten i huden og har også stimulerende effekt på fibroblastene, som øker hudens collagen og elastinproduksjon. Ved hjelp av Softray-laser klarer vi å levere hyaluronsyre dypt ned i hudens lag og dermed få en effektiv hudforbedring, glatte ut rynker, få en lifting-effekt og tilføre glød. Behandlingen avsluttes med en oppstrammende og fuktgivende maske. Vi anbefaler å ta kuren 4 ganger for å oppnå maks effekt. Effekten varer i opptil 6 måneder.