Hud og Hårklinikken

Kjemisk Peel

Hudpleie & Anti-age

Thalgo Peeling Marine Party Glow

Pris: kr. 1250,-

Effektiv og skånsom peeling uten nedetid med fermenterte mikroalger og glycolsyrer for optimal effekt. Finnes i 3 styrker. Med Peeling Marin Party Glow får huden umiddelbar glød og oppfriskning. Den blir fresh og klar for den store anledningen. Anbefales om du ønsker en rask, effektiv og skånsom oppfriskning uten nedetid.

Hudfornyende program som jobber med rynker, porer, hudfarge, pigmenteringer, struktur og fasthet. For best mulig effekt på Anti-Age anbefales en kur på 4 penslinger, 1 pr uke. Vi bruker fermenterte mikroalger og glycolsyre i doser som både er effektive og skånsomme; uten nedetid.

Thalgo Lumiere marine – mot pigmentflekker

Pris: kr. 1.700,-

Peeling og ansiktsbehandling som minsker pigmenter og ujevn hudtone ved bruk av aktive ingredienser som eksfolierer og lysner. Thalgo Lumiere Marine Brightning er en super-innovativ tripple-peeling Ingredienser: Gluconicsyre, hyaluronsyre, fytinsyre og date palm. Denne super-innovative tripple-peelingen er effektiv for alle hudfarger og alle typer av pigmentflekker. Kliniske studier viser 76% reduksjon av intensiteten av mørke ringer og 91% forbedring til en lysere og jevnere hudtone. Peelingen brukes i en kombinasjon av behandlinger og hjemmeprodukter. Vi anbefaler å ta kuren 4 ganger for å oppnå maks effekt.

Milik Peel

Pris: kr.1.600,-

Overfladisk peeling velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer og grove pore Overfladisk peeling, uten nedetid. Behandlingen er velegnet til tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, og den fremmer yngre hudstruktur.

Milk Peel inneholder 50% Glykolsyre, 10% Melkesyre og Salisylsyre med pH 1,7.

Beskrivelse av behandling:

Milk peel passer perfekt som lunch behandling. Først renses huden med Foamer 15. Deretter påføres peeling over hele ansiktet og blir liggende i noen minutter til ønsket effekt er oppnådd. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker. Peelingen nøytraliseres med vann, deretter påføres avsluttende kremer. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og ha mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis, derfor anbefaler vi en serie på 4 til 6 behandlinger med 14 dagers intervaller.  Det er også viktig å bruke sunblock så lenge du er under behandling og i en måned etter avsluttet behandling.

Mask Peel

Pris: kr. 850,-

En overfladisk peeling uten nedetid. Mask Peel er en Glykolsyre-basert peeling, velegnet til behandling av acne og grove porer.

Beskrivelse av behandlingen:

En behandling varer normalt 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser. Deretter påføres peelen over hele ansiktet og blir liggende på i noen minutter for å få effekt. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker. Peelingen fjernes fra huden så fort den tilmålte tiden er over. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og har mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis og det er derfor viktig å repetere behandlingen. Vi anbefaler en serie på 4 til 6 behandlinger hver annen uke.  Det er også viktig å beskytte huden mot sol i tiden etter en peeling. Vi anbefaler bruk av spf.50.

Cosmo Peel

Pris: kr. 2.800,-

En dyp peeling som er velegnet til behandling av voksen, aldrende og solskadet hud med tap av elastisitet og kollagen, arr, rynker. Cosmo Peel er også effektiv ved strekkmerker.

Beskrivelse av behandlingen:

En behandling varer normalt i 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser. Deretter påføres peelingen over hele ansiktet og blir liggende i noen minutter for å få effekt. Klienten vil føle en lett kribling mens peelingen virker. Det er også vanlig å kjenne en varmefølelse i huden. Når behandlingstiden er over påføres Cosmo Cream som demper kribling og varmefølelse. Klienten går hjem med peelingen på huden og fjerner den selv etter 12 timer. Noen få dager etter behandlingen kommer en avflassing som er normal og ønsket. Det er veldig viktig med høy UV beskyttelse mens du er under behandling og minst 2 måneder etter.