Hud og Hårklinikken

Microneedling

Hudpleie & Anti-age, Microneedling & Mesoterapi

Microneedling er en svært populær behandling for hudforbedring. Behandlingen har veldig god effekt på aknearr, pigmentflekker, linjer og rynker, samt at den er hudoppstrammende og foryngende.

Microneedling med mesoterapi

Pris: kr. 2.500,-

Microneedling er en svært populær behandling for hudforbedring. Behandlingen har veldig god effekt på aknearr, pigmentflekker, linjer og rynker, samt at den er hudoppstrammende og foryngende.

Hva er microneedling?

I en microneedling-behandling benyttes en liten penn eller roller med syltynne nåler som stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Hva skjer før- under og etter behandlingen?
Aller først utføres en konsultasjon – vi anbefaler også hudscanning med Visia. Du får veiledning og en behandlingsplan for å kunne oppnå forventet resultat. Deretter påføres bedøvelseskrem for at behandlingen ikke skal føles ubehagelig.
Vi påfører et høykonsentrert serum på hudens overflate under og etter microneedling. Etter behandling påføres spesialmaske for å roe huden ned, så avslutter vi med serum, krem og solbeskyttelse.

Du kan gå tilbake på jobb dagen etter, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet.
For enda bedre resultat utfører vi også kombinasjonsbehandlinger med microneedling, mesotherapy og peeling. Vi gir anbefaling etter konsultasjon om hvilken behandling som passer best for deg.

Resultat og behandlingsområder

Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Etter 6 til 10 uker vil du merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre. Behandlingen kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som trenger et løft.

Hvor mange behandlinger anbefales?
For optimalt resultat anbefaler vi å ta en kur på tre ganger over en tre-måneders-periode. (Det bør gå tre-fire uker mellom hver behandling).

Hvem passer den for?
Microneedling passer alle hudtyper og hudfarger så lenge huden er frisk og hel.

Kontraindikasjoner
Vi behandler ikke dersom du har munnsår, vorter, diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende eller har brukt Isotretinoin eller cellegift det siste året.