Hud og Hårklinikken

Hårfjerning med voks

Hårfjerning

Brazilian – intim voksing kvinner

Pris: kr. 690,-

Brasilian – skånsom og effektiv fjerning av alt hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Manzilian – intim voksing men

Pris: kr.690,-

Manzilian – skånsom og effektiv fjerning av alt hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av bikinilinje

Pris: kr. 420,-

Voksing av bikinilinje, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av legger

Pris: kr. 420,-

Voksing av legger, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot “rullevoks” med strips.

Voksing av lår

Pris: kr. 420,-

Voksing av lår, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot “rullevoks” med strips.

Voksing av legger og lår

Pris: kr. 780,-

Voksing av legger og lår, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot “rullevoks” med strips.

Voksing av armhuler

Pris: kr. 350,-

Voksing av armhuler, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av armer

Pris: kr. 420,-

Voksing av armer, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot “rullevoks” med strips.

Voksing av rygg

Pris: kr. 690,-

Voksing av rygg, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot “rullevoks” med strips.Voksing av bryst og mage.

Voksing av bryst og mage

Pris: kr. 690,-

Voksing av bryst og mage, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot “rullevoks” med strips.

Voksing av overleppe

Pris: kr. 260,-

Voksing av overleppen, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av hake

Pris: 350,-

Voksing av hake, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av overleppe og hake

Pris: kr. 530,-

Voksing av overleppe og hake, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing og forming av bryn

Pris: kr. 330,-

Voksing av bryn, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av nese

Pris: kr. 260,-

Voksing av nese, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Voksing av ansikt

Pris: kr. 495,-

Voksing av ansikt, skånsom og effektiv fjerning av hår, passer for alle hudtyper. Vi bruker Perron Rigot hot voks uten strips.

Vi anbefaler å bruke Perron Rigot hårveksthemmende produkter etter hver voksing.