Hud og Hårklinikken

Perfect Lips med mesoterapi

Perfect lips med easy touch stempelet

Pris: kr. 1050,-

Øk volumet og den naturlige konturen av dine lepper i dag! Ny og innovativ behandling med Easy touch meso fra Fusion mesotherapi. Endelig er alternativet til filler her!

Med Perfect lips kan vi forbedre definisjonen og fargen på lepper.Vi sluser produktene inn smertefritt med hårtynne 24 karat gullbelagte micronåler Øker volum, gir fuktighet og forsterker leppefargen. Markedet trender jo mot å fjerne fillere i lepper – men fylde og volum er noe vi allikevel ønsker; bare at det skal være NATURLIG! Volumet og hydreringen av leppene økes med hyaluronsyren og acetylheksapeptid-38. Acetyl Hexapeptide-38 har en målrettet effekt på Adipogenese, en prosess som aktiviserer celledifferensiering, og hvor pre-adipocytter blir omdannet til adipocytter, dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene.

Perfect Lips mesoterapi er det ultimate alternativet til fillere!

Inneholder: Hyaluronic acid & acetyl hexapeptide-38 øker volum og hydrerer Peptidene øker adipogenesen. Dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene. VEGF, ginko og sennepsspire ekstraktene booster blodets mikro-sirkulasjon som gir en intens farge på leppene.

Anbefaler: 2 – 4 behandlinger med 14 dager mellom.